Тамақтандырудың сапалық мониторингі » Страница 3 » СШ №44 Плодосовхоз
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
"№44 орта мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632)43-61-40
Есепші бөлімі:
+7(72636) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
№44 жалпы орта білім беретін мектебі   бойынша қазан айында оқушыларды тегін тамақтандыру туралы
20
қазан
2021
№44 жалпы орта білім беретін мектебі бойынша қазан айында
№44 жалпы орта білім беретін мектебі   бойынша қазан айында оқушыларды тегін тамақтандыру туралы Анықтама Жеміс-жидек  ауылы                                                                      20.10.2021 жыл Бір мезгіл тегін ыстық тамақпен қамтылған жалпы 101 оқушы, соның ішінде атап айтсақ атаулы әлеуметтік көмек тағайындалған 81 оқушы, сондай-ақ жетім және ата-анасының қамқорлығынсыз қалған 4 білім алушылар және алқалы органмен бекітілген 16 оқушы тегін тамақтандыру ұйымдастырылды.
№44 ЖОББМ бойынша 2021-2022 оқу жылына                                  тамақтандыру жұмыстарын ұйымдастыру.
20
тамыз
2021
№44 ЖОББМ бойынша 2021-2022 оқу жылына
№44 ЖОББМ бойынша  2021-2022 оқу жылына                                   тамақтандыру жұмыстарын ұйымдастыру.      Облыстық білім басқармасының 2021 жылғы 16 тамыз күнгі №03-4644 және Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2021 жылғы 13 тамыздағы №3-15-2/3162-И хатына сәйкес аудандық білім бөлімінің  17.08.2021 жылғы №1041 хаты негізінде балаларды сапалы тамақпен қамтамасыз ету, балалар денсаулығының қауіпсіздігін қамтамасыз ету мақсатында іс-шаралардың өткізілуі жоспарланды. Оның
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)  мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар
19
тамыз
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)  мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар  1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне
27 қаңтар мен 27 ақпан аралығында  «Мектеп асханасы» акциясы аясында өткізілген  іс-шаралардың анықтамасы.
25
ақпан
2020
27 қаңтар мен 27 ақпан аралығында «Мектеп асханасы» акциясы аясында
27 қаңтар мен 27 ақпан аралығында  «Мектеп асханасы» акциясы аясында өткізілген  іс-шаралардың анықтамасы.
ІІ тоқсандағы тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытындысы
08
қаңтар
2020
ІІ тоқсандағы тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі
Комиссия мүшелері кестеге сәйкес қараша-желтоқсан айларындағы келіп түсетін тамақ өнімдерінің сапасына, тағамдарды дайындау технологиясына, тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығына, азық-түлік пен дайын тағамдарды сақтау мерзімдері мен шарттарының сақталуына мониторинг жүргізді. 
Оқушыларды ыстық тамақпен қамту жұмысы барысында ата-аналармен мектеп асханасында өткізілген «Ашық есік»  күні туралы анықтама
12
қазан
2019
Оқушыларды ыстық тамақпен қамту жұмысы барысында ата-аналармен мектеп
Оқушыларды ыстық тамақпен қамту жұмысы барысында ата-аналармен мектеп асханасында өткізілген «Ашық есік» күні туралы анықтама 2019-2020 оқу жылында №44 жалпы білім беретін мектебі бойынша білім алушыларды мектеп асханасында бір мезгіл тегін және ата-ана есебінен тамақпен қамту жұмысы барысында атқарылатын жұмыс жоспарына сай 12 қазан күні «Ашық есік» күні ұйымдастырылды.