Тамақтандыру » Страница 60 » СШ №44 Плодосовхоз
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
"№44 орта мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632)43-61-40
Есепші бөлімі:
+7(72636) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
анкетирование для родителей
24
қараша
2021
анкетирование для родителей
 Общеобразовательная средняя школа № 44   22. 10. 2021   В анкете участвовали  73 родителей  Цель: Настоящее анкетирование проводится в целях определения качества работы школьных столовых и разработки предложений по улучшению оказываемых ими услуг.
АКТ
24
қараша
2021
АКТ
№44 ЖОББМ бойынша тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бракераж комиссиясы                                            жұмысының қорытындысы туралы  АНЫҚТАМА  2021 жылдың 24 қараша  күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижелері сарапталып, түзету бойынша ұсыныстар берілді. Кеткен кемшіліктерді жою үшін 5 жұмыс күні ұсынылды.  Асханада, ас
2021-2022 оқу жылының I тоқсанындағы мониторинг  жүргізу жөніндегі комиссияның (бракераж комиссиясы) мониторингті жүзеге асыру жұмысы туралы қорытынды  анықтама
04
қараша
2021
2021-2022 оқу жылының I тоқсанындағы мониторинг жүргізу жөніндегі
27.08.2021 жылғы отырыс шешіміне сәйкес 2021 жылдың қыркүйек-қазан айларында  101 аз қамтылған білім алушы мектеп асханасында бір мезгіл тегін тамақпен қамтылды. Аталған уақыт ішінде анықталып, тізіммен бекітілген 101 білім алушы мектеп асханасында бір мезгіл тегін тамақпен тамақтанып, түрлі себептермен сабаққа келмеген балалар күнделікті директор бұйрығымен «Д» санатында есепте тұрған және көпбалалы отбасынан шыққан резервте тұрған балалармен алмастырылып отырылды.      2021-2022 оқу жылында
Мектеп асханасында бракераж комиссия жұмысының тексеру  анықтамасы.
26
қазан
2021
Мектеп асханасында бракераж комиссия жұмысының тексеру анықтамасы.
Мектеп асханасында бракераж комиссия жұмысының тексеру  анықтамасы.      №44 ЖОББМ бракераждық комиссия мүшелері асханадағы азық түліктердің сапасын, ас мәзірінің дұрыс  әзірленуі, сақталуы,  ас мәзірінің дәмдік сапасын қадағалау мақсатында комиссия мүшелері мен медицина қызметкерінің қатысуымен тексеру жүргізіледі. Асханадағы дайындалған тағам жарамды, қажетті құжаттардың болуы және тыйым салынған тағамдардың дайындалмауы қадағаланды. Дайындалған ас мәзірі менюге сай әзірленді.  Ыстық тамақтың
2021-2022 оқу жылына 16-қазан Дүниежүзілік тамақтану күніне арналған іс-шаралар жоспары.
16
қазан
2021
2021-2022 оқу жылына 16-қазан Дүниежүзілік тамақтану күніне арналған
«Бекітемін» №44 жоббм директоры ________ Н.А.Конкабаев                                                                                                                 « ___ »  « ___ » 2021 жыл  2021-2022 оқу жылына 16-қазан Дүниежүзілік тамақтану күніне арналған іс-шаралар жоспары. № Мазмұны Түрі Сыныбы  Жауапты 1 «Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі» Видеоролик байқауы (челендж) 1-4 сыныптар Тәлімгер-Серикова З. 1-4 сынып жетекшілері 2 «Правильное питание-залог здоровья ! » баяндама 9 сыныптар
Правильное питание-залог здоровья!
16
қазан
2021
Правильное питание-залог здоровья!
№44 ЖОББМ бойынша 16-қазан Дүниежүзілік тамақтану күніне арналған іс-шаралар жоспарына сай 9 сыныптарға арналған мектептің медицина қызметкері М.Мавлюдова «Правильное питание-залог здоровья!» тақырыбында баяндама оқып, білімалушыларға әңгіме жүргізді.     Баяндама барысында дұрыс уақтылы  тамақтанудың ағзаға пайдасы, жасөспірімдердің организіміне қажетті дәрумендер, жасерекшелікке қарай организмге қажетті калориялар, т.б. туралы оқушыларға ақпарат берілді. Жауапты: Медицина
АКТ
14
қазан
2021
АКТ
№44 ЖОББМ бойынша тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бракераж комиссиясы жұмысының қорытындысы туралы  АНЫҚТАМА  14 қазан  күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижелері сарапталып, түзету бойынша ұсыныстар берілді. Кеткен кемшіліктерді жою үшін 5 жұмыс күні ұсынылды.     Тексеру нәтижесінде асханалық аспаптарды дұрыс сақтау (кассеталардың