Асханаға, ас блогына келесі параметрлер бойынша тексеріс жүргізді » СШ №44 Плодосовхоз
Жамбылская область әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
"№44 орта мектебі"
отдела образования Кордайского района
Приемная
+7(72632)43-61-40
Бухгалтерия
+7(72636) 23-11-37
Версия для
слабовидящих
» » » Асханаға, ас блогына келесі параметрлер бойынша тексеріс жүргізді
14
қазан
2021

Асханаға, ас блогына келесі параметрлер бойынша тексеріс жүргізді

Күні 14.10.2021

№4                                        

Білім беру ұйымы: №44 жалпы орта білім беретін мектебі

Қызметті жеткізуші (болған жағдайда) -Т.Қарабаева 

Мынадай құрамдағы комиссия:

1.Н.А.Конкабаев -мектеп директоры, комиссия төрайымы

2.Ғ.К.Аликулова-директордың оқу ісі жөніндегі орынбасары

3.С.Ш.Исмаилов-директордың шаруашылық ісі жөніндегі орынбасары

4.Попечительский совет төрайымы-А.Алиева

5.Попечительский совет мүшесі-Қ.Пішенбаева

6.Ата-аналар комитетінің төрайымы-Ж.Кенжебаева

7.Медицина қызметкері-М.Мавлюдова


            Асханаға, ас блогына келесі параметрлер бойынша тексеріс жүргізді: 


Көрсеткіш

Талап етіледі

Сәйкес келеді

Сәйкес келмейді

Ескерту 

Объектінің қолданыстағы талаптарға сәйкестігі туралы санитариялық-эпидемиологиялық қорытындының  болуы  


+



Тамақ өнімдерінің сапасы, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру шарттары


+



Күнделікті мәзірдің перспективалық мәзірге сәйкестігі


+



Асхананың жұмыс кестесінің сақталуы


+



Сыныптар бойынша тамақтану кестесі мен тамақтану арасындағы аралықты сақтау


+



Еркін мәзірге арналып бекітілген прайс


+



Ауыз су режимінұйымдастыру


+



Дайын өнімнің сапасы


+



Бақылаудағы тағамның болуы


+



Дайындалған өнімнің органолептикалық қасиеті


+



Технологиялық картаға сәйкестігі


+



10 порцияны бақылап өлшеу


+



1 тағамды үлестіру желісі  (мармит) 


+



2 тағамды үлестіру желісі  (мармит) 


+



3 тағамды үлестіру желісі  (мармит) (алюминий ыдыста суытуға тыйым салынады)


+





  Тексеру нәтижесінде мыналар белгіленді:

Асхананың санитарлық жағдайы жақсы, жинақы әрі таза. Күнделікті асхана тазалығы тексеріліп, ылғалды жинау жұмыстары жүргізілді. Балалардың тағам және сусын ішетін ыдыс пен қасық аптасына бір рет дихлорланады. Оқушылардың ішетін ауыз су диспенсерге  толтырылып, стакан (одноразовый) қойылған.Тағам ас мәзіріне сәйкес әзірленген, әрі нормаға сай берілді.Келген азық-түлік сапасы жақсы, жарамдылық мерзімі жарамдылығына көз жеткізе отырып қабылданады. Тегін ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың тамақтануы қанағаттанарлық деңгейде.

Ұсыныс: Ас блогын москит торын іліп, желдету.


Комиссияның қолдары:

1.Мектеп директоры, комиссия төрайымы-                                              Н.А.Конкабаев

2.Директордың оқу ісі жөніндегі орынбасары-                                        Ғ.К.Аликулова

3.Директордың шаруашылық ісі жөніндегі орынбасары-                       С.Ш.Исмаилов

4.Попечительский совет төрайымы-                                                            А.Алиева

5.Попечительский совет мүшесі                                                                   Қ.Пішенбаева

6.Ата-аналар комитетінің төрайымы-                                                       Ж.Кенжебаева

7.Медицина қызметкері-                                                                             М.Мавлюдова



Өнім беруші (қызметті жеткізуші тамақтандыруды ұйымдастырған кезде) және/немесе жауапты аспаз (білім беру ұйымы тамақтандыруды ұйымдастырған кезде) танысты ________________ (қолы)