Тамақтандыру » Страница 64 » СШ №44 Плодосовхоз
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
"№44 орта мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632)43-61-40
Есепші бөлімі:
+7(72636) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)  мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар
19
тамыз
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)  мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар  1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне
Мектеп асханасында тамақтандыруды ұйымдастыру
05
сәуір
2021
Мектеп асханасында тамақтандыруды ұйымдастыру
Мектеп асханасында тамақтандыруды ұйымдастыру      Мектепте жүргізілген  күрделі жөндеу жұмыстарынан кейін асхана іші жаңарып, жабдықталды. Асхана іші таза әрі жарық. «Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020 жылғы 25 желтоқсандағы №67 қаулысының 46-қосымшасын қатаң басшылыққа ала оырып, асхана жұмысы ұйымдастырылды. Үзіліс кезінде оқушылардың асханаға отыратын орындарының жобалық қуатынан 30%-дан аспайтын нормаға сай 12 оқушыдан  келіп, тазалық ережелерін сақтап,
27 қаңтар мен 27 ақпан аралығында  «Мектеп асханасы» акциясы аясында өткізілген  іс-шаралардың анықтамасы.
25
ақпан
2020
27 қаңтар мен 27 ақпан аралығында «Мектеп асханасы» акциясы аясында
27 қаңтар мен 27 ақпан аралығында  «Мектеп асханасы» акциясы аясында өткізілген  іс-шаралардың анықтамасы.
Бракераж комиссиясы отырысының хаттамасы № 3
10
қаңтар
2020
Бракераж комиссиясы отырысының хаттамасы № 3
№ 44 ЖББМ бойынша бракераж комиссиясы отырысының хаттамасы № 3
ІІ тоқсандағы тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытындысы
08
қаңтар
2020
ІІ тоқсандағы тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі
Комиссия мүшелері кестеге сәйкес қараша-желтоқсан айларындағы келіп түсетін тамақ өнімдерінің сапасына, тағамдарды дайындау технологиясына, тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығына, азық-түлік пен дайын тағамдарды сақтау мерзімдері мен шарттарының сақталуына мониторинг жүргізді. 
Бракераж комиссиясы отырысының хаттамасы № 2
29
қараша
2019
Бракераж комиссиясы отырысының хаттамасы № 2
№ 44 ЖББМ бойынша бракеражды комиссиясы отырысының хаттамасы № 2
16 қазан –Дүниежүзілік дұрыс тамақтану күніне орай өткізілген іс-шаралар анықтамасы
17
қазан
2019
16 қазан –Дүниежүзілік дұрыс тамақтану күніне орай өткізілген
16 қазан –Дүниежүзілік дұрыс тамақтану күніне орай өткізілген іс-шаралар анықтамасы. 16 қазан –Дүниежүзілік дұрыс тамақтану күніне орай мектепте арнайы іс-шаралар жоспарланып өтті. Онда «Дұрыс тамақтануды білесің бе?», «Денсаулық-зор байлық», «Дәрумендердің пайдасы», «Правильное питание- залог здоровья» т.с.с тәрбие сағаттары  директордың оқу ісі жөніндегі орынбасары Ғ.К.Аликулова мен медицина қызметкері М.Мавлюдованың қатысуымен өтті.